Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten - lihasjännitykset,rentoutus, aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi ja verenkierron vilkastuttaminen, kosmeettinen selluliitti (kuona-aineiden ja nesteiden poistoon), urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto, kivut ja turvotukset. niska-hartiaseudun kireyteen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin.

Imukuppihieronnassa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja kivutonta. Joskus käsittelyn jälkeen voit havaita ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä.

Imukuppihieronta on erittäin tehokas käsittely. Jo 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa.

Imukuppihieronta ei sopi jos sinulla on: silikoninallergia, ihosairaus, sydämen vajaatoiminta, vaikea sydänsairaus, jokin veritauti, anemia tai verenvuototauti, kuume, diabetes, käytät verenohennuslääkkeitä, aspiriiniä tai disperiiniä, kortisonilääkkeitä, olet raskaana.

Selän hieronta kestää 30 min.Aromahieronta on lempeä, rentouttava koko vartalon hoito. Saat hoidon aluksi valita mieleisesi tuoksusekoituksen, jolla sinut hierotaan.

Saat rentoutua hellässä hieronnassa ja nauttia ihanista tuoksuista.
Hieronta on kevyt, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli, että keho. Hoito sopii myös ikääntyneille.

Aromahieronta ei ole aromaterapiaa.

Hoito kestää 60 minSuklaahieronta: on syvästi rentouttava, pehmeä ja hellävarainen.

Lämmin suklaaöljy ja stimuloivat liikkeet tuottavat ainutlaatuisen kokemuksen. Suklaahieronnassa lihaksia käsitellään pehmein, lempeästi etenevin sivelyottein ja se sopii jokaiselle rentouttavaksi arjen katkaisijaksi.

Hoito pehmentää, rauhoittaa, vahvistaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa samalla kun se lievittää uupumusta, väsymystä, masennusta ja stressiä. Hoito edistää myös unensaantia.

Suklaa sotkee, laitaa päälle tummat vaatteet.

Hoito kestää 60 min.